Mentás-gyümölcsös túróhab

Elkészítés módja
1. A túrót szitán áttörjük, cukorral habosra keverjük. A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan a túróba forgatjuk. A vaníliás cukorral ízesítjük, a fölaprított mentával fűszerezzük.
2. A gyümölcsöket megtisztítjuk, megmossuk, leszárogatjuk, és ha szükséges, kisebb darabokra vágjuk, és a túróhabba forgatjuk.
3. Letakarva, hűtőszekrényben jól behűtjük. Kelyhekbe kanalazzuk, tetejét gyümölcsökkel és friss mentalevelekkel díszítjük.
Kedves Zsuzsa! Mivel itt a menta íze az egyik alkotóelem amire a recept épül, így azt kell, hogy írjam a citromfű nem jó. Inkább javasoljuk a mentát elhagyni.
Sajnos nálunk a mentát nem szeretik.A citromfű is megy hozzá?
Önök mindig. :)
Mondhatjuk azt kedves t.variam, hogy bingó? :)
Épp egy ilyen gyors és finom desszertet kerestem.
Kár hogy a Mesterszakács receptjeit nem lehet csillaggal értékelni, mert akkor én tőlem egy garantált 5 csillagot kapna! :)
Köszönjük Szabina, igen, ez egy gyors, de annál finomabb desszert, érdemes vele kicsit bíbelődni.
Ez nagyon finom lehet! Mindent szeretek amibe túró kell!:) A recept egyszerű és az eredmény garantáltan jó!