Dupla csokoládékrém

Dupla csokoládékrém recept
Hozzávalók
•  1 csomag csokoládés pudingpor
•  5 dl tej
•  4 evőkanál cukor
•  10 dkg étcsokoládé
•  3 dl tejszín
•  2 evőkanál porcukor
a díszítéshez:
•  mogyoró vagy csokoládé forgács

Elkészítés módja

1. A pudingport a tejjel a tasakon található leírás szerint elkészítjük, majd 4 kehelybe kanalazzuk. Hűtőszekrényben jól kihűtjük.

2. Amíg a puding dermed, elkészítjük a csokoládéhabot. Ehhez a csokoládét gőz fölött megolvasztjuk, majd egy kissé visszahűtjük. A tejszínt a porcukorral kemény habbá verjük, majd apránként a csokoládéba forgatjuk.

3. A csokoládéhabot a kihűlt pudingra kanalazzuk, a tetejét mogyoróval díszítjük.

A leírásban szereplő Dupla csokoládékrém recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.