Dupla csokoládékrém
Elkészítés módja
1. A pudingport a tejjel a tasakon található leírás szerint elkészítjük, majd 4 kehelybe kanalazzuk. Hűtőszekrényben jól kihűtjük.
2. Amíg a puding dermed, elkészítjük a csokoládéhabot. Ehhez a csokoládét gőz fölött megolvasztjuk, majd egy kissé visszahűtjük. A tejszínt a porcukorral kemény habbá verjük, majd apránként a csokoládéba forgatjuk.
3. A csokoládéhabot a kihűlt pudingra kanalazzuk, a tetejét mogyoróval díszítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.