Meggyes, mézes-krémes piskóta

Elkészítés módja
1. A cukrot, puha margarint, mézet, a tojásokat habosra keverjük, majd apránként hozzáadjuk a tejet és a sütőporral elkevert lisztet. 25×39 cm-es tepsit szilikonos sütőpapírral kibéleljük, a tésztát beleöntjük, a felezett meggyel hosszában lefelé nyomkodjuk a tésztába.
2. 180 fokra melegített sütőben megsütjük.
3. A pudingporokat a cukorral, tejjel csomómentesre keverjük, sűrűre felfőzzük, majd kihűtjük. A margarinnal jól felhabosítjuk és a kihűlt tésztára simítjuk.
4. A csokoládét az olajjal mikróban felolvasztjuk, simára keverjük és a krémre csurgatjuk. A tálcán megrázogatjuk, mert így egyformán eloszlik a csokoládé.
köszönöm Manócska.
Örülök,hogy tetszik.
De még milyen finom.!
Nagyon jól néz ki.:) Megy a kedvencekhez.