Medvehagymás, túrós pogácsa

Elkészítés módja
1. A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal.
2. Áttörjük a túrót, felfuttatjuk az élesztőt tejjel, a tejfölt a tojássárgájával és a sóval kikeverjük és az összeset hozzáadjuk a liszthez.
3. Hozzáadjuk az apróra vágott medvehagymát, jól kidolgozzuk és kinyújtjuk ujjnyi vastagra.
4. Megszórjuk a tésztát kb. 10 dkg reszelt sajttal és széleit behajtogatjuk középre.
5. Letakarjuk és meleg helyen kelesztjük kb. fél órát.
6. Kinyújtjuk kb. ujjnyi vastagra és pogácsát szaggatunk belőle, felvert tojással megkenjük és reszelt sajtot teszünk rá.
7. 200 fokon sütjük.
Elnézést kérek,javítottam a receptet ! Nem tudom miért de fele recept lemaradt !BOCSÁNAT
Mennyi túrót törünk át???