Medvehagymás -sonkás pogácsa

Medvehagymás -sonkás pogácsa recept

Elkészítés módja

1. A medvehagymát és a sonkát külön aprítóba tettem és a borssal összeaprítottam.Így kerül a száraz hozzávalókba.

2. A tészta hozzávalóit egy robotgép táljába öntöttem és sima tésztává gyúrtam.

3. Lisztezett deszkán 2 cm-es vastagságúra nyújtottam és keresztbe hosszába bevagdaltam (húsvétra való tekintettel tojásformájú), kiszúróval formáztam és egy szilikonnal bélelt sütőlemezre rakosgattam őket.

4. A tojássárgájákhoz kevés vizet kevertem és szilikon ecsettel lekentem a tetejüket.

5. Megszórtam szezámmaggal, és 15 perc pihentetés után mehetett is a sütőbe.

6. Előmelegített sütőbe 160 fokon 25 percig sütöttem, közben egy kis flakonból vizet spricceltem a tetejére a pogácsáknak.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.