Mascarponés lazacsaláta

Mascarponés lazacsaláta  recept
Hozzávalók
•  250 dkg mascarpone
•  150 dkg füstölt skót lazac
•  1 csokor metélőhagyma
•  1 evőkanál olívaolaj
•  őrölt bors
•  csipet só
A tálaláshoz:
•  1 francia bagett

Elkészítés módja

1. A lazacot bekenjük olajjal, 180 fokon előmelegített sütőbe tesszük 10 percre, majd villával csíkokra szedjük.

2. A mascarponéba belekeverjük a felaprított metélőhagymát, borsozzuk, majd ha kihűlt a hal, azt is hozzákeverjük.

3. A bagettet felkarikázzuk, megkenjük kevés olajjal, majd száraz serpenyőben megpirítjuk. A lazacsalátával tálaljuk.

A leírásban szereplő Mascarponés lazacsaláta recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (saláták, lazac recept) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.