Majonézes, virslis tésztasaláta
Elkészítés módja
1. A tésztát enyhén sós, forrásban lévő vízben kifőzzük, leszűrjük, leöblítjük, lecsöpögtetjük. A főtt tojásokat, a kicsumázott almákat, az uborkákat meg a paradicsomokat egycentis kockákra, a virsliket karikákra vágjuk.
2. A majonézt a tejszínnel hígítjuk, a szerecsendióval meg a pirospaprikával fűszerezzük, kissé megsózzuk. A Worcesterrel ízesítjük, és a tésztát meg az összevágott hozzávalókat beleforgatjuk.
Majonézes, virslis tésztasaláta recepthez fűződő történet, jótanács
A salátát 1 kiskanál csemege Piros Arannyal is ízesíthetjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.