Majonézes heringsaláta

Elkészítés módja
1. A hering bőrét lehúzzuk, majd a halat csinos kis csíkokra vágjuk. A burgonyát meghámozzuk, és vékony csíkokra metéljük, akárcsak az almát, az uborkát meg a főtt tojást.
2. A majonézt megsózzuk, megborsozzuk, a citrom levével meg a porcukorral ízesítjük, majd az apróra vágott hagymát hozzáadjuk, a heringet, a burgonyát, az almát, az uborkát és a tojást beleforgatjuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.