Ecetes karfiolsaláta

Elkészítés módja
1. A karfiolt kitorzsázzuk, rózsáira bontjuk, és 1 csapott kiskanál sóval ízesített vízben roppanósra főzzük. Levében hűlni hagyjuk, majd lecsöpögtetjük.
2. A vízben az ecetet, a porcukrot meg az olajat elkeverjük, kb. fél kiskanál sóval ízesítjük. A fölaprított petrezselyemmel fűszerezzük, megborsozzuk, végül beleforgatjuk a karfiolt. Letakarva hűtőszekrényben érleljük néhány órán át.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.