Mustáros csirkesaláta
Elkészítés módja
1. A csirkemellet megmossuk, vékony csíkokra vágjuk, és a forró olajon megpirítjuk.
2. A megmosott kelt kisebb darabokra tépkedjük, a lilahagymát fölkarikázzuk, a paprikát vékony csíkokra metéljük. Mindezeket salátástálba töltjük és a citrom levével meglocsoljuk.
3. Az öntethez a mustárt az olajjal, csipetnyi sóval, borssal, cukorral összekeverjük, majd a salátára locsoljuk. Tálaláskor a salátát tányérokra szedjük, majd a pirított csirkemellet a tetejére szórjuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.