Magyaros zöldségleves

Elkészítés módja
1. A hagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk, és egy lábasban, az olajon, kis lángon kevergetve megfonnyasztjuk.
2. A zöldségkeveréket úgy, ahogy van, fagyosan a hagymára szórjuk. Közepes lángon 2-3 percig kevergetve pirítjuk, a liszttel meghintjük. Elkeverjük, és amikor a liszt „eltűnik”, a pirospaprikát rászórjuk, kb. 1,2 liter vízzel fölöntjük.
3. Finomra vágott petrezselyemmel fűszerezzük, megsózzuk, megborsozzuk, a cukorral ízesítjük, fölforraljuk, majd kis lángon kb. 20 perc alatt puhára főzzük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.