Lazacburger
Elkészítés módja
1. A kenyeret, miután a szeletek héját levágtuk, hideg vízbe áztatjuk, majd kifacsarjuk.
2. A lazacfilét földaraboljuk, és a kenyérrel ledaráljuk. A citromlével meg a mustárral ízesítjük, megsózzuk, a korianderrel fűszerezzük.
3. A tojást beledolgozzuk, és a masszából nedves kézzel 12-16 gombócot formálunk, melyeket
ellapítunk.4. Egy serpenyőbe ujjnyi magasan olajat öntünk, és a lazacpogácsákat közepes lángon,
oldalanként 3-4 percig sütjük benne. Papírszalvétára szedve lecsöpögtetjük.5. Burgonyapüré és sok zöldsaláta illik hozzá köretnek.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.