Királyi csemege

Elkészítés módja
1. A tojást a cukorral és a vanillincukorral habosra keverjük.
2. A mogyorót a morzsával jól elkeverjük és a tojásos masszához adjuk.
3. Majd a tésztát az előkészített tepsibe töltjük, tetejét elsimítjuk, a tepsit a sütő középső részébe toljuk és a süteményt megsütjük. (Alsó és felső sütés: kb. 190 °C előmelegítve.
4. Légkeveréses: kb. 170 °C előmelegítve.
5. Gáz: kb. 3. fokozat előmelegítve.
6. Sütési idő: kb. 25 perc.) A megsült tésztát egy sütőrácsra tesszük.
7. A narancslevet az aromával elkeverjük és harmadrészével a még forró tésztát meglocsoljuk.
8. A krémhez a pudingport a tejjel és a cukorral összekeverjük, majd sűrűre felfőzzük és hagyjuk hűlni.
9. A vajat habosra keverjük, majd a pudinghoz adjuk.
10. A fele krémet a kihűlt tésztán egyenletesen elosztjuk.
11. A babapiskótát a maradék aromás narancslébe mártogatjuk, majd a krémre fektetjük, a másik fele krémet pedig rákenjük a babapiskótára.
12. Végül a tejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük és a sütemény tetején egyenletesen elsimítjuk.
13. Tetejét csokoládéreszelékkel meghintve vagy más módon díszítjük, tálalásig a hűtőben tartjuk.
Szuper ez a süti!Gratulálok!!!
Köszönöm szépen.
Király ez a süti:)
Köszönöm Zsuzsa.
Valóban,nagyon finom.
Mentettem,ezt a finom sütidet!Köszi.