Ketchupos-hagymás pulykanyársak, héjában sült majonézes burgonyával
Elkészítés módja
1. A pulykamellet 2x2 centis kockákra daraboljuk, a megtisztított lilahagymát nyolc részre vágjuk, leveleire szedjük, és a hússal váltakozva bambusznyársakra húzzuk. Sóval, borssal, a csípős ketchup-pal ízesítjük, meglocsoljuk az olívaolajjal, és lefedve 2 órára hűtőbe tesszük pácolódni.
2. A körethez a héjában sült burgonyát meghámozzuk, kihűtjük, félujjnyi vastagra felkarikázzuk, a tisztított lilahagymát vékony félkarikákra szeleteljük, a burgonyához adjuk, majd meglocsoljuk a majonézzel, sóval, borssal, friss citromlével ízesítjük, és lazán összeforgatjuk, hogy ne törjön össze.
3. Végül a pulykanyársakat a forró grillen pirosra sütjük, majd a jól lehűtött majonézes burgonyával körítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.