Grillezett karaj fűszeres hagymával
Elkészítés módja
1. A húst megmossuk, majd kissé kiverjük. Az olajat a zúzott fokhagymával, a sóval, a borskeverékkel és a száráról lecsipkedett, fölaprított zöldfűszerekkel, a tabasco mártással meg a citromlével összekeverjük.
2. A húst egyenként a fűszeres olajba mártjuk, és az izzó faszénparázs fölé helyezett rostsütőlapra fektetjük.
3. Sütés közben a olajjal kenegetjük, és néhányszor megforgatva, kb. 5-6 perc alatt megsütjük.
4. A sülő húsok mellé hegyes-erős zöldpaprikát és néhány félbevágott citromot is rakunk és a hússal együtt ezeket is megsütjük. Közben a hagymát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk, majd a rostsütőlapra szórjuk. A fűszersóval meghintjük, néhány perc alatt megsütjük, majd a húsra halmozva, friss salátával tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.