Egzotikus sertésnyárs
Elkészítés módja
1. A kétféle húst keverőtálba töltjük, a flekken gyors páccal meg a zúzott fokhagymával fűszerezzük, majd alaposan összegyúrjuk. Letakarva, legalább 1 órára hűtőszekrénybe tesszük.
2. Sütés előtt, amikor már a faszén csak parázslik, a fűszeres masszából, beolajozott kézzel kb. 4 centi vastag, hosszúkás hengereket formálunk. Ezeket hosszában átszúrva nyársra fűzzük, s a parázs fölé állított rácsra rakjuk.
3. Forgatva és olajjal kenegetve megsütjük, majd a nyársat kihúzzuk belőle és kissé ferdén fölszeleteljük, majd tányérokra rakjuk. Friss ropogós kenyeret, ketchupot és vegyes salátát kínálunk hozzá.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.