Grillezett csirkecombfilé csípős, oregánós pácban

Elkészítés módja
1. A csirkecombokat megmossuk, leszárogatjuk. Ha túl nagyok lennének, keresztben bevágjuk, kihajtjuk, majd óvatosan nagyobb szeletekké verjük. A csípős paprikát karikákra vágjuk, az olajjal az oregánóval és a Tabasco-mártással összekeverjük. A csirkecombfiléket beleforgatjuk, majd letakarva, hűtőszekrényben legalább egy éjszakán át pácoljuk.
2. Sütéskor lecsöpögtetjük, megsózzuk, megborsozzuk, és a felforrósított rostsütő lapra fektetve, parázs fölött, a filék minkétoldalát megsütjük. Köretként fóliában sült burgonyát kínálunk hozzá.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.