Pácolt hátszín grillen, majonézes sült zöldségekkel
Elkészítés módja
1. A hátszínszeleteket sóval, borssal, zúzott fokhagymával, mustárral ízesítjük, meglocsoljuk az olajjal, és lefóliázva egy éjszakát, vagy egy egész napot pácolódni hagyjuk a hűtőben.
2. A körethez a megmosott cukkinit, paradicsomot, meghámozott vöröshagymát, zöldpaprikát, nagyobb darabokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olívaolajjal, összeforgatjuk, és a hússal együtt a forró grillen pirosra sütjük. A hátszín akkor a legfinomabb, ha rózsaszín marad a közepe.
3. Az öntethez a majonézt a borecettel elkeverjük, majd tálaláskor meglocsoljuk vele a tányérra halmozott sült zöldségeket, és melléfektetjük a hússzeletet.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.