Kaszinótojás franciasaláta ágyon

Elkészítés módja
1. A franciasaláta alapot enyhén sós vízben roppanósra főzzük, majd leszűrjük és kihűtjük.
2. A felaprított almát, uborkát hozzákeverjük. A tartármártás hozzávalóit krémesre kikeverjük, 3 evőkanálnyit félreteszünk a tojások bevonásához a többit a kihűlt zöldségekkel óvatosan összekeverjük.
3. A tojásokat teljesen keményre főzzük, majd hideg vízben kihűtjük és megpucoljuk. Ezután hosszában kettévágjuk őket és kivesszük a sárgájukat. A kaszinótojáshoz az 5 tojássárgáját csomómentesen összekeverjük a majonézzel, mustárral, vajjal és a fűszerekkel. Ezután az így kapott krémet visszatöltjük a fél tojásokba.
4. A kész salátát egy nagyobb tányérra vagy tálcára tesszük és elterítjük.
5. Egy kis lábosnyi vízben a zselatint elkeverjük és közepes lángon melegítve feloldjuk. Miután feloldódott kicsit hűtjük, majd 3 evőkanál majonézes tejföllel összekeverjük.
6. A kaszinótojásokat a töltelékkel lefelé tesszük a franciasaláta alapra és bevonjuk az összekevert zselatinos tejföllel.
7. Tetszés szerint díszítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.