Karamell-lime csirkecomb

Elkészítés módja
1. A combokat megmossuk, leszárogatjuk, majd besózzuk, borssal bedörzsöljük. Az olajat egy fedeles serpenyőbe töltjük, majd a cukrot megkaramellizáljuk rajta, és végűl a combokat belefektetjük. Kis lángon rázogatva oldalanként 4-5 percig pirítjuk. A lime-ok héját lereszeljük, levét kifacsarjuk és mindkettőt a csirkéhez adjuk. Lefedve, 15-20 percig pároljuk, majd amikor a csirke már teljesen megpuhult tányérra szedjük, levét pedig addig forraljuk, míg kissé besűrűsödik.
2. Tálaláskor a csirkét a karamelles, lime-os öntettel meglocsoljuk, és köretként burgonyapürét, vagy párolt rizst kínálunk hozzá.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.