Joghurtos csirkeleves

Elkészítés módja
1. A felhevített olajon átforgatjuk a kis kockákra vágott csirkehúst, az egyenletes hasábokra vágott vegyes zöldséget, és sóval, borssal, finomra vágot zellerzölddel ízesítjük.
2. Rövid ideig pároljuk, majd fölengedjük 8 deci vízzel. Kis lángon kb. 20 percig főzzük.
3. Hozzáadjuk a cikkekre vágott gombát és a zöldborsót, kb. 10 percig főzzük így, majd egy kevés levessel és a joghurttal simára kevert liszttel sűrítjük.
4. Kiforraljuk és petrezselyemzölddel behintve tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.