Joghurtos csicseriborsóleves

Elkészítés módja
1. A sárgarépát és a zellerszárat darabokra vágjuk, majd olajon megpirítjuk, végül sózzuk, borsozzuk és beledobjuk az aprított fokhagymát.
2. Felöntjük 2 dl vízzel és teszünk bele egy kevés sót, chilipehelyt, borsot és curryt.
3. A konzerv csicseriborsó levét leöntjük, beletesszük a levesbe, majd az alaplével felöntjük.
4. Petrezselyemmel megszórjuk és lefedve főzzük.
5. A joghurtot tálaláskor belekeverjük a levesbe.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.