Harcsapörkölt túrós csuszával
Elkészítés módja
1. A halszeleteket kockákra vágom, sózom, borsozom és egy-két órát hagyom állni a fűszerekben.
2. Egy nagy fej vöröshagymát apróra vágok, olajon átfuttatom, piro paprikával megszórom, 1 dl vizet öntök rá és ráteszem a haldarabokat, amit fűszerezek és a többi hozzávalókkal készre főzöm.
3. A bort és piros porpaprikát a főzés vége felé öntöm rá. (Ízlés szerint a pörkölt csípős paprikával is megbolondítható) A tésztát bő, forró, sós vízben kifőzöm, leszűröm, vízzel leöblítem, majd egy kevés étolajjal meglocsolom és összekeverem.
4. A túrót megsózom és a tésztával összekeverem, vagy a tetejére szórom, végül tejföllel meglocsolom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.