Hagymaágyon sült csirkemáj krumplipürével, párolt vegyes savanyúsággal

Elkészítés módja
1. A vöröshagymát felaprítottam és zsíron üvegesre pirítottam.
2. Rádobtam a megtisztított csirkemájat, őrölt borssal megszórtam, fedő alatt pár percig pároltam, majd levettem a fedőt és kevergetve készre sütöttem.
3. Mielőtt elkészült, hozzáadtam 1 teáskanál paprikarémet. (Nem sóztam, mert sóban eltett paprikakrémet használtam.) A burgonyát megtisztítottam és gerezdekre vágva, sós vízben megfőztem.
4. Ezek után leszűrtem és margarinnal, tejjel pürésítettem.
5. A vegyes savanyúságot kevés vízzel leöblítettem, majd 1 evőkanál étolajat tettem alá és fedő alatt megpároltam.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.