Habos, csokis-vaníliakrémes kocka

Elkészítés módja
1. 4 tojásból, 4 evőkanál cukorból, 4 evőkanál lisztből és 1/4 csomag sütőporból piskótalapot sütünk.
2. 4 tojásból, 4 evőkanál cukorból, 3 evőkanál lisztből, 2 lapos evőkanál kakaóporból és 1/4 csomag sütőporból piskótát sütünk.
3. Míg a lapok hűlnek, elkészítjük a krémeket.
A vaníliás pudingport elkeverjük a cukorral és a tejjel, majd állandó keverés mellett felfőzzük. 4 evőkanál vízben elkeverjük a zselatint, és addig melegítjük, míg fel nem olvadt, majd a vaníliás krémhez keverjük még melegen, hozzáadjuk a 7 dkg margarint, és összekeverjük.4. A csokis pudingport elkeverjük a cukorral és a tejjel, majd állandó keverés mellett felfőzzük. 4 evőkanál vízben elkeverjük a zselatint, és addig melegítjük, míg fel nem olvadt, majd a csokis krémhez keverjük még melegen, hozzáadjuk a 7 dkg margarint, és összekeverjük.
5. Míg a krémek hűlnek, a tejszínt felverjük: a hideg pudingokhoz keverünk 4-4 evőkanál tejszínhabot.
6. Betöltjük a lapokat: alulra tesszük a sárga piskótát, rákenjük a csokis krémet. Rátesszük a csokis piskótát, rákenjük a vaníliás krémet. Kissé megnyomkodjuk, és a tetejére a felvert tejszínhabot kenjük, reszelt csokival díszítjük. Szeletelés előtt érdemes pár órát pihentetni.
Jó étvágyat! :)
Gratulálok az összes feltöltött képedhez Marcsika.
Mintha cukrászdai remekművek lennének!
A szeletelés is,mintha kimérted volna a távolságot!
Ügyes szép munkák!
Köszönöm manócska! :)
Nagyon szeretem egy könnyű lágy süti aminek a receptjét én találtam ki! :)
Nagyon szép kockák!