Gyümölcssaláta

Elkészítés módja
1. A körtét, az almát és a szőlőt jól megmossuk, leszárogatjuk. Az előbbieket 1,5 centis kockákra vágjuk, egy tálba rakjuk, majd citromlevet facsarunk rá azonnal, nehogy megbarnuljon.
2. A fürtről lefejtett szőlőt hozzáadjuk, a porcukorral ízesítjük. A banánt csak közvetlenül tálalás előtt karikázzuk bele, mert akkor is megbarnul, ha citromlevet
csepegtetünk rá.Gyümölcssaláta recepthez fűződő történet, jótanács
A gyümölcssalátába szinte mindenféle gyümölcs kerülhet, például ananász, mandarin, narancs, szilva, barack és kivi. A porcukor és a citromlé is csak alapízesítés, aki szereti, rummal vagy tripleseck-el is meglocsolhatja.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.