Gyümölcsös-piskótás krémkehely
Elkészítés módja
1. A pudingot a tasakon található leírás szerint megfőzzük, majd kihűtjük. A habport a maradék tejjel kemény habbá verjük és óvatosan a pudingba forgatjuk.
2. A piskóta tekercset vékonyan fölszeleteljük, 4 nagy kehely alját kibélelünk vele. A vaníliás krémet a piskótára kanalazzuk, majd a kis kockákra vágott barackot és a megmosott félbevágott epret a tetejére rétegezzük. Erre kerül a tejjel kemény habbá vert habpor, végül pedig a durvára vágott mogyoró.
Fincsi süti:)
Nagyon jól néz ki!
Igen, bármilyen gyümölcs jó hozzá, csak az ízvilága fog változni, de finom lesz. Nagyon szívesen.
Szerintem bármilyen gyümőlccsel elkészíthető
Tetszik a recept biztosan elfogom készíteni Köszönöm a receptet