Tejszínes szilvapuding
Elkészítés módja
1. A mézet világos barnára karamellizáljuk, majd rászórjuk a megmosott, félbevágott, kimagozott és cikkekre darabolt szilvát, megszórjuk őrölt fahéjjal és közepes tűzön összeforgatjuk, végül lehúzzuk a tűzről.
2. A krémpudinghoz a vaníliás krémport beleszórjuk a hideg, tejszínes tejbe és habverővel krémesre keverjük, verjük.
3. Végül a krémpudingot, a mézkaramelles szilvával váltakozva kelyhekbe rétegezzük, úgy hogy a tetejére szilva kerüljön és friss citromfűvel vagy mentával díszítjük. Hűtőben lehűtve kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.