Amerikai almás palacsinta mascarpone krémmel

Elkészítés módja
1. Az almákat meghámozzuk, negyedekbe vágjuk, magházukat kimetsszük. Az olvasztott vajon 6-7 perc alatt puhára pároljuk, közben a fahéjat és a szegfűszeget is rászórjuk. Végül a juharszirupot is ráöntjük.
2. A tésztához valókat turmixoljuk, 30 percet pihentetjük. A mi palacsintánkhoz hasonlóan megsütjük. Mindegyikre egy púpozott evőkanálnyi mascarpone sajtot halmozunk, a juharszirupos almával megrakjuk, a pirított mandulával megszórjuk, végül félbehajtjuk és így tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.