Görög gyümölcsleves
Elkészítés módja
1. A gyümölcsöket óvatosan megmossuk, leszemezzük, amelyiket kell meghámozzuk, kimagvaljuk, majd akkorára daraboljuk, hogy kb. málnaszemnyi nagyságúak legyenek.
2. Az így előkészített gyümölcs kb. felét a kétféle gyümölcslével és a tejszínnel turmixoljuk, majd átszűrjük, és belekeverjük a többi gyümölcsöt is. Letakarva legalább 1 napra hűtőszekrénybe tesszük, hogy az íze összeérjen.
3.Tálaláskor tejszínhabot púpozunk rá, és citromfűvel vagy mentalevéllel díszítjük a tetejét.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.