Gombás búbos karaj

Elkészítés módja
1. A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, grillfűszerrel megszórjuk.
2. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk és serpenyőben, kevés vajon elősütjük, majd a maradék zsiradékkal együtt egy tepsibe tesszük.
3. A vöröshagymát apróra, a gombát szeletekre, a bacont apró kockákra vágjuk.
4. A paprikát és a paradicsomot felszeleteljük.
5. A bacont megpirítjuk, rádobjuk az apróra vágott hagymát és megdinszteljük.
6. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk amíg a levét el nem fövi.
7. Az elősütött karajszeletekre halmozzuk a pirított gombát, majd csípős paprika és paradicsom szeleteket teszünk rá.
8. Betakarjuk egy-egy szelet gépsonkával és trappista sajtszelettel.
9. Az egészet grillsütőben, vagy előmelegített sütőben megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Nagyon jó:)
Köszi szépen!Én készítem a képeket sajnos csak telefonnal.Nem mindig olyan mint szeretném. :)
Jó fotók?Te készíted?Finom az ételed is.Gratulálok!