Fűszeres tengeri halfilé joghurtos salátával

Elkészítés módja
1. A halat megmossuk, szárazra töröljük. A lisztet a fűszersóval összekeverjük, a halfiléket beleforgatjuk, majd a fölforrósított olajon oldalanként 2 perc alatt elősütjük. Közben a sütőt 200 °C-ra előmelegítjük. Az elősütött halat tepsire fektetjük, majd a fölaprított petrezselyem és bazsalikom keverékével megszórjuk. A sütőbe toljuk és 10 perc alatt készre sütjük.
2. A salátához a zöldségeket megmossuk, lecsöpögtetjük és kockákra darabolva egy salátás tálba szórjuk.
3. A joghurtot a salátaöntet porral alaposan elkeverjük, majd a zöldségekre öntjük és jól összeforgatjuk.
4. Tálaláskor a halat ujjnyi vastag csíkokra vágjuk és a joghurtos salátával körítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.