Füstölt-rántott sajt, meggydzsemmel

Füstölt-rántott sajt, meggydzsemmel recept
Hozzávalók
•  kb. 30 dkg füstölt sajt
•  2 tojás
•  10 dkg liszt
•  zsemlemorzsa
•  olaj a sütéshez

Elkészítés módja

1. A sajtot felszeletelem, először lisztbe, tojásba, majd morzsába forgatom.

2. Ezt a műveletet még egyszer megismétlem, majd a bepanírozott sajtszeleteket forró olajban kisütöm.

3. Meggydzsemmel és olajban sült burgonyával körítve tálalom.

A leírásban szereplő Füstölt-rántott sajt, meggydzsemmel recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (rántott sajt) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.