Főtt csirkecomb rebarbara mártással

Főtt csirkecomb rebarbara mártással recept
Hozzávalók
•  főtt csirkecombok
•  50 dkg rebarbara
• 
•  cukor
•  étkezési keményítő
•  2-3 dl tejföl

Elkészítés módja

1. A csirkecombokat húslevesben megfőztem.

2. A fagyasztott rebarbarát egy centis darabokra vágtam, egy edénybe tettem és annyi vizet tettem rá, hogy ellepje.

3. Kevés sót és cukrot tettem hozzá és megfőztem. (Teljesen szétfő, ezért még mixelni sem kell.) Egy pohár tejfölbe tettem 2 kanál étkezési keményítőt, majd elkevertem és a rebarbarát behabartam vele.

4. Ha a mártás savanyú lenne, akkor még cukorral lehet édesíteni.

5. Főtt burgonyát adtam hozzá.

A leírásban szereplő Főtt csirkecomb rebarbara mártással recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (rebarbara recept) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Főtt csirkecomb rebarbara mártással recept - 2 hozzászólás

  1. Domján Mária
    Domján Mária #2710 2013. 03. 26. 12:43 Válasz

    Szia manócska. Igazad van a főtt húst bármilyen mártással lehet fogyasztani, de mivel nekem van rebarbarám és nagyon szeretem ezért én nyáron sokszor készítem ,bármilyen hús mellé.
    Az íze pedig eléggé savanykás de cukorral kell édesíteni nagyon finom mi nagyon szeretjük.
    Egyszer próbáld meg TE is .

  2. manócska
    manócska #2672 2013. 03. 25. 22:31 Válasz

    Szeretem a főtt husikat, bármilyen mártással megeszem, de rebarbarát még nem ettem. Milyen az íze?

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Még több csirkecomb recept
Még több csirkecomb recept

Főtt csirkecomb rebarbara mártással recept - 2 hozzászólás

  1. Domján Mária
    Domján Mária #2710 2013. 03. 26. 12:43 Válasz

    Szia manócska. Igazad van a főtt húst bármilyen mártással lehet fogyasztani, de mivel nekem van rebarbarám és nagyon szeretem ezért én nyáron sokszor készítem ,bármilyen hús mellé.
    Az íze pedig eléggé savanykás de cukorral kell édesíteni nagyon finom mi nagyon szeretjük.
    Egyszer próbáld meg TE is .

  2. manócska
    manócska #2672 2013. 03. 25. 22:31 Válasz

    Szeretem a főtt husikat, bármilyen mártással megeszem, de rebarbarát még nem ettem. Milyen az íze?

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.