Főtt csirkecomb rebarbara mártással

Elkészítés módja
1. A csirkecombokat húslevesben megfőztem.
2. A fagyasztott rebarbarát egy centis darabokra vágtam, egy edénybe tettem és annyi vizet tettem rá, hogy ellepje.
3. Kevés sót és cukrot tettem hozzá és megfőztem. (Teljesen szétfő, ezért még mixelni sem kell.) Egy pohár tejfölbe tettem 2 kanál étkezési keményítőt, majd elkevertem és a rebarbarát behabartam vele.
4. Ha a mártás savanyú lenne, akkor még cukorral lehet édesíteni.
5. Főtt burgonyát adtam hozzá.
Szia manócska. Igazad van a főtt húst bármilyen mártással lehet fogyasztani, de mivel nekem van rebarbarám és nagyon szeretem ezért én nyáron sokszor készítem ,bármilyen hús mellé.
Az íze pedig eléggé savanykás de cukorral kell édesíteni nagyon finom mi nagyon szeretjük.
Egyszer próbáld meg TE is .
Szeretem a főtt husikat, bármilyen mártással megeszem, de rebarbarát még nem ettem. Milyen az íze?