Fokhagymás sertéskaraj

Elkészítés módja
1. A karajszeleteket kissé kikloffoljuk, jól megmossuk.
2. A fokhagymákat és a vöröshagymát összevágjuk apróra, a zsírral együtt elrakjuk egy lábasba. Kissé megfonnyasztjuk a hagymákat, belehelyezzük a kicsumázott paprikát és az összevágott paradicsomot.
3. Beletesszük a karajszeleteket a hagymás alapba, kevés vízzel felöntjük, sózzuk, borsozzuk.
4. Lefedjük fedővel a fokhagymás húsokat. Időnkénti ellenőrzés, esetleges vízzel való feltöltés mellett kb. 1 óra alatt megpuhítjuk.
Fokhagymás sertéskaraj recepthez fűződő történet, jótanács
Illik hozzá pirított burgonya uborkasalátával, vagy burgonyapüré vöröskáposztával.
A megmaradt, megfagyasztott pecsenyezsírt kenyérrel fogyasztjuk. Nagyon ízletes!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.