Fasírtba bujtatott tojás, marokkói kuszkusszal
Elkészítés módja
1. A zsemlét vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk, majd a hússal, a nyers tojással, a sóval, szerecsendióval a borssal, az őrölt chilivel és a zsemlemorzsával összedolgozzuk.
2. A főtt tojásokat megpucoljuk és a fasírtmasszába csomagoljuk, majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban kisütjük.
3. Félbe vágjuk és a marokkói kusz-kusszal tálaljuk.
4. Mellé négybe vágott paradicsomot balzsamecetkrémbe forgatunk és így kínáljuk.
Fasírtba bujtatott tojás, marokkói kuszkusszal recepthez fűződő történet, jótanács
Marokkói kuszkuszt készen lehet kapni a nagyobb szupermarketekben. A leírás szerint készítsük el. Nagyon egyszerű és gyors, finom köret.
Biztosan finom lehet:)