Erdélyi padlizsánkrém

Erdélyi padlizsánkrém recept
Hozzávalók
•  2 db padlizsán
• 
•  bors
•  1.5 dl majonéz
•  1 teáskanál mustár
•  1 db vöröshagyma

Elkészítés módja

1. A padlizsánokat sütőben megsütjük, még melegen lehúzzuk a héjukat és a turmixgépbe tesszük.

2. A hagymát kockára vágjuk és kevés olajon megpároljuk. Ezt is a padlizsánhoz adjuk.

3. Sóval, borssal ízesítjük, majd péppé turmixoljuk.

4. Mustárral és majonézzel összekeverjük és pirított bagettre kenve fogyasztjuk.

Erdélyi padlizsánkrém recepthez fűződő történet, jótanács

Régóta őrzöm ezt a receptet, mindenki kedvence.

A leírásban szereplő Erdélyi padlizsánkrém recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (padlizsánkrém) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Erdélyi padlizsánkrém recept - 2 hozzászólás

  1. zsuzsa56
    zsuzsa56 #8443 2013. 12. 28. 20:54 Válasz

    Nagyon szívesen,fincsi volt!

  2. Domján Mária
    Domján Mária #8433 2013. 12. 28. 18:17 Válasz

    Elfogom készíteni mert nagyon szeretem a padlizsánt
    Köszi Zsuzsa

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Erdélyi padlizsánkrém recept - 2 hozzászólás

  1. zsuzsa56
    zsuzsa56 #8443 2013. 12. 28. 20:54 Válasz

    Nagyon szívesen,fincsi volt!

  2. Domján Mária
    Domján Mária #8433 2013. 12. 28. 18:17 Válasz

    Elfogom készíteni mert nagyon szeretem a padlizsánt
    Köszi Zsuzsa

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.