Egyszerű túrós pogácsa

Elkészítés módja
1. A lisztet elmorzsolom a túróval, az élesztőt a cukorral és langyos tejjel felfuttatom.
2. Amikor az élesztő felfutott az egész hozzávalót összegyúrom, hogy lágy, nyújtható tésztát kapjak. (A tésztát nem kell keleszteni.) Az egészet rögtön ki is nyújtom, majd a tetejét beirdalom, kiszaggatom és tojással lekenem.
3. 180 fokon, sütőpapiros sütőlapon, kb. 20-25 perc alatt megsütöm.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.