Ecetes mexikói saláta
Elkészítés módja
1. A fagyasztott vagy megtisztított és földarabolt friss zöldségeket enyhén sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, lecsöpögtetjük és hűlni hagyjuk. A marinált paprikát vékony csíkokra, a hagymát meg a petrezselymet finomra vágjuk.
2. A vízben kevergetve feloldunk 1 kiskanál sót és a porcukrot, megborsozzuk, majd az ecetet meg az olajat is belekeverjük.
3. A hagymával és a petrezselyemmel fűszerezzük, végül beleforgatjuk a zöldségeket.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.