Csokoládétorta piskótatekercsből

Elkészítés módja
1. A kihűlt piskótákat lekvárral megkenjük és feltekerjük tekercsnek.
2. Ha a piskótatekercsek készen vannak, nekifoghatunk a krém elkészítésének.
3. A tejben megfőzzük a pudingot az előírásnak megfelelően.
4. Ha kihűlt, hozzákeverjük a margarint a cukorral együtt, de jó alaposan, legalább 5-10 percig robotgéppel.
5. A piskótatekercset felszeleteljük, majd kibélelünk vele egy kerek jénai tálat.
6. Elkezdjük a krémet felváltva rétegezni a piskótával, míg egészen a tetejére nem érünk.
7. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, másnap kiborítjuk a tálból és tejszínnel körbekenjük, kidíszítjük.
Csokoládétorta piskótatekercsből recepthez fűződő történet, jótanács
Díszítés a "Fantáziád" szerint!
Rendben, meg fogom nézni,érdekelne engem is! :)
Remek élmény, addig is kedvcsinálónak most már teszek fel a cikkekhez egy kis képes beszámolót, ha már így szóba hoztam... :)
Köszönöm szépen! Nem voltam még, de ha tehetem ellátogatok, és megnézem! :)
tetszenek ezek a fantázia torták! :) van mit nézni, nincs szíve megenni az embernek.
nem tudom voltál-e már Egerben a Kopcsik Lajos Marcipániájában? Ha nem, érdemes ellátogatni, ott is hasonló csodákat lehet látni!