Egyszerű eper- vagy málnatorta

Elkészítés módja
1. A tésztához a tojások sárgáját a cukorral 4-5 perc alatt fehéredésig keverjük. Az olvasztott vajat (margarint) belecsorgatjuk, a sütőporral összekevert lisztet hozzáadjuk, majd beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét is.
2. Egyenletesen egy kikent, belisztezett, gyümölcstortaformába simítjuk. Előmelegített sütőben, közepes lánggal (180 °C; légkeveréses sütőben 165 °C) 15-20 percig sütjük.
3. A pudingporból a cukorral és a tejjel az előírás szerint pudingot főzünk. Még melegen a tortalapra simítjuk és a lecsumázott, félbevágott eperszemekkel vagy málnával megrakjuk, egy kicsit a krémbe is nyomkodjuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.