Csokikrémes, mogyorós, diós koszorú

Elkészítés módja
1. Langyos, cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt és a többi hozzávalóval együtt begyúrjuk a tésztát.
2. Alaposan kidolgozzuk (kézzel vagy géppel), majd egy órát meleg helyen kelesztjük.
3. Összekeverjük az 5 dkg cukrot az 5 dkg dióval.
4. A tésztát 2-3 mm vastag téglalap alakúra nyújtjuk.
5. Megkenjük a csokikrémmel, megszórjuk a durvára vágott dióval.
6. Szorosan felcsavarjuk és kört formázunk belőle. A végeit összedolgozzuk.
7. A tésztát bevagdossuk, mintha szeletelnénk, de nem vágjuk be, csak félig, majd 15-20 percet pihentetjük.
8. Lekenjük felvert egész tojással, megszórjuk a cukros dióval és előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.
9. A sütőből kivéve forrón meglocsoljuk vaníliás, cukros tejjel.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Köszi szépen!! :)
Nagyon szép, ügyes vagy:)) Tuti finom is.
Ezt igazán ügyesen megsütötted,gyönyörűséges!