Csirke kebab mézes kivimártással

Elkészítés módja
1. A csirkét megmossuk, leszárogatjuk, majd kb. 2 centis kockákra daraboljuk. A húskockákat szorosan bambusznyársra húzzuk, sóval és borssal körös-körül bedörzsöljük. Serpenyőben kevés fölhevített olajon, időnként megforgatva 7-8 perc alatt megsütjük.
2. A fölolvasztott vajon a meghámozott és kis kockákra vágott kivit kissé megfuttatjuk, majd mézzel meglocsoljuk.
3. Tálaláskor a csirkenyársakat párolt rizzsel és a mézes kivivel körítjük.
Editke!Sok helyen hiperben lehet kapni fanyársakat,aminek mindkét vége hegyes.Kínában készítik.50-100 db-os kiszerelésben kapható.Háztartási osztályon,de még papírboltban is láttam már.
Hát,nagyon csábító étel!
Nekem való.
Gyorsan elkészül.
De gond,hogy ilyen fám nincs,hogy rátegyem.
Nem tudom,lehet,hogy jó lenne talán a buzogány szára is,ami vékony,hogy ráhúzzam?
Még milyen mártással lenne jó,mert kívim nincs itthon.
Korcsolyapálya van,ki menni életveszélyes.
Köszönöm a receptet.