Joghurtos-tárkonyos csirke

Elkészítés módja
1. A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, és leszárítjuk. A natúr joghurtot keverőedénybe öntjük, majd hozzáadjuk az apró kockákra darabolt vöröshagymát, pritaminpaprikát, és sóval, borssal, a mustárral, a tárkonyecettel, a szárított tárkonnyal ízesítjük. Jól összekeverjük, majd beleöntjük az olajat, és beleforgatjuk a csirkecombokat.
2. Ezután olajozott tepsibe tesszük, és 180 °C-os sütőben pirosra sütjük, de fontos hogy a combok belseje is teljesen átsüljön.
3. Ha elkészültek, forrón tálaljuk, körbelocsoljuk a sült szaftjával, és párolt zöldségekkel körítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.