Csicseriborsóleves virslivel

Elkészítés módja
1. Az apróra vágott hagymát olajon megpároljuk, majd a hámozott paradicsomot és az újhagymát hozzáadjuk.
2. Babérlevéllel, sóval, borssal ízesítjük, majd jól összekeverjük a leszűrt csicseriborsóval.
3. Felöntjük 5 dl húsalaplével és 20 percig főzzük.
4. Amint megfőtt, kivesszük a babérlevelet és botmixerrel pépesre törjük.Visszatesszük a tűzhelyre, vízzel felhígítjuk (kb. 3 dl), majd a felkarikázott virslit és a petrezselymet belerakjuk. 5 percig főzzük és azonnal tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.