Csevapcsicsa

Csevapcsicsa recept
Hozzávalók
•  30 dkg marhahús
•  20 dkg sertéshús
•  10 dkg vöröshagyma
• 
•  őrölt fekete bors
•  erős paprika
•  édesnemes paprika
•  olaj
•  petrezselyemzöld

Elkészítés módja

1. A húsokat ledaráljuk és a vöröshagymát is reszeljük hozzá.

2. Sóval, borssal, paprikával ízesítjük. 1 órát hűtőben érleljük.

3. Utána 2 cm vastag, 5 cm hosszú rudakká formázzuk nedves kézzel.

4. Ismét hűtőbe tesszük. 1 óra múlva olajjal megkenjük és nyáron lehetőleg faszénparázson forgatva sütjük, télen pedig egy teflonos tepsibe helyezzük őket egymástól 4-5 cm távolságban. 160 fokos sütőben, légkeveréses grillezőn süssük szép pirosra.

5. Az idény szerint salátával, főtt burgonyával, friss hagymával körítjük, petrezselyemmel megszórjuk.

A leírásban szereplő Csevapcsicsa recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (csevapcsicsa) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Csevapcsicsa recept - 3 hozzászólás

  1. zsuzsa56
    zsuzsa56 #4545 2013. 04. 26. 07:54 Válasz

    Nyáron győzzük sütögetni,a grillezőn.Nagyon ízletes szerb étel.

  2. kautz1009
    kautz1009 #4542 2013. 04. 26. 04:54 Válasz

    Rég óta szeretném kipróbálni!! Nagyon ínycsiklandozó látvány!!

  3. manócska
    manócska #4538 2013. 04. 25. 22:11 Válasz

    Nagyon régen ,még akkor Jugoszláviának hívták, ettem először ilyet. Nagyon finom volt.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Csevapcsicsa recept - 3 hozzászólás

  1. zsuzsa56
    zsuzsa56 #4545 2013. 04. 26. 07:54 Válasz

    Nyáron győzzük sütögetni,a grillezőn.Nagyon ízletes szerb étel.

  2. kautz1009
    kautz1009 #4542 2013. 04. 26. 04:54 Válasz

    Rég óta szeretném kipróbálni!! Nagyon ínycsiklandozó látvány!!

  3. manócska
    manócska #4538 2013. 04. 25. 22:11 Válasz

    Nagyon régen ,még akkor Jugoszláviának hívták, ettem először ilyet. Nagyon finom volt.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.