Colbert szűzpecsenye fantázia

Elkészítés módja
1. A hártyáitól megtisztított szűzpecsenyét sózzuk, borsozzuk és a felhevített olajban körbesütjük.
2. A gombafinzervel bevonjuk.
3. Ezután körbetekerjük a baconszalonnával, majd beburkoljuk a forrázott kelkáposztalevelekkel.
4. Majorannával, sóval, borssal fűszerezzük és szorosan a sertéshálóba tekerjük.
5. 165 fokra előmelegített sütőben, kb.25-30 perc alatt pirosra sütjük. Mielőtt elkészülne, a hőfokot 200 fokra emeljük és 4 percig pirítjuk.
6. Köretnek szívsalátát és vegyes rizst ( vad) készítünk.
7. A gombafinzerv készítése: A finomra vágott vöröshagymát olvasztott vajon megpirítjuk.
8. Hozzáadjuk a vékonyra felszeletelt gombát.
9. Sózzuk, borsozzuk, majd zsírjára pirítjuk és hagyjuk kihűlni.
10. Ha kihűlt pürésítjük.
11. Ezután a serpenyőbe visszatesszük, sercegésig pirítjuk, majd a tűzhelyről levéve hozzáadjuk a tojássárgáját és a vágott petrezselymet. Annyi zsemlemorzsával keverünk hozzá, hogy képlékeny masszát kapjunk.
Colbert szűzpecsenye fantázia recepthez fűződő történet, jótanács
Gombafinzerv= pirított gombapép, de a nagy séfek többet tudnak erről.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.