Citromos-narancsos muffin
Elkészítés módja
1. A puding, a tej és a 2 kanál cukor kivételével a hozzávalókat összekeverem.
2. A muffinformába muffinpapírt teszek.
3. Közben a pudingot a szokásos eljárással felfőzöm, és kihűtöm.
4. A tésztából egy kiskanállal teszek a muffinformába, ráteszem a már kihűlt vaníliás pudingot, és teszek még a tetejére tésztát. 170-180 fokon megsütöm.
5. Amikor kihűlt a tészta, cukormázzal bevonom.
6. A porcukrot a vízzel, színezékkel és narancs vagy citrom levével tűzhelyen kicsit meglangyosítom állandó keverés mellett, majd a tűzről leveszem, és a tésztákat bevonom.
7. A narancsosat narancslével színezem.
Köszönöm szépen Editke
Nagyon szépek!
A tavaszt hozod nekünk.