Burgonyás-tepertős pogácsa

Elkészítés módja
1. Az élesztőt nem kelesztem, hanem hozzámorzsolom a lisztes keverékhez.
2. Az egészet összegyúrom, jól kidolgozom, majd egy fél órát kelesztem.
3. Fél óra elteltével kinyújtom, a tepertő felét rákenem és feltekerem mint a roládot.
4. Ismét kelesztem, kinyújtom és a maradék krémmel megkenem.
5. Vékonyra kinyújtom, a tetejét bevagdosom és tojással lekenem.
6. Sütőpapiros tepsibe teszem, rövid ideig még langyos helyen kelesztem és végül 180 fokon megsütöm.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.