Buborékfasírt olívabogyóval töltve
Elkészítés módja
1. Az olívabogyót leöblítjük, lecsepegtetjük.
2. A sütőformát egy masszívabb tepsibe helyezzük és kikenjük a mélyedéseit vajjal vagy olajjal.
3. Meggyúrjuk a fasírtot. Egy keveset lecsippentünk belőle és fészekformára kibéleljük vele a buborékokat. A közepe üres marad, ebbe fogjuk beletenni az olívabogyókat.
4. A olívabogyókat belehelyezzük a mélyedés közepére. A maradék húst egyenletesen eloszlatjuk a formában.
5. 180 fokon 25 percig sütjük. Krumplipürével, vagy salátával tálaljuk.
Buborékfasírt olívabogyóval töltve recepthez fűződő történet, jótanács
A recept elkészítéséhez szükség van egy "Bubble" sütőformára.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.